{[ message.text ]}

Ønsker din bedrift å vokse?

Uansett om bedriften din er en oppstart eller godt etablert, kan vi hjelpe deg å ta din bedrift til neste nivå. Vi hjelper hver dag hundrevis av privatpersoner, bedrifter og borettslag å finne profesjonell service. Siden begynnelsen har vi formidlet over 500 000 jobb. Vi har nå over 10.000 fagfolk i hele Skandinavia, og vi dekker sammen over 300 bransjeområder. Ønsker du å være en av oss? Har du det som trengs?

Akkurat nå kan du teste Dorunner gratis og uten forpliktelser. Fyll ut informasjonen under for å finne ut mer.

Vil du vite mer? Fortell oss hvem du er, så kontakter vi deg innen kort tid

Mange nye kunder

Hos Dorunner får du mange nye kundekontakter og mulighet til å utvikle ditt firma i din bransje på ditt lokale marked. Du får løpende aktuelle oppdrag direkte til din mail. Din medlemsavgift bruker vi til å samle inn anbud fra kunder som vil kjøpe tjenester rundt i Norge. Kontakt oss gjennom å fylle i dine opplysninger under, så forteller vi mer.

Detta säger medlemsföretagen om Dorunner!

"Ingen oppstyr men direkte beskjed, på en gang. Utmerket! Kan derfor anbefale Dorunner som en god samarbeidspartner."

Patrik Rosén, ABC-Service

Bedriftspresentasjon

Som medlem får du en egen Google-optimalisert profil på Dorunner. Her kan du beskrive din bedrift og annonsere med anbefalinger og referanse bilder.

Oppdrag direkte i mobilen

Er du på jobb? Møt den potensielle kunden direkte i mobilen. Med et par enkle klikk på e-posten, har du kunden på tråden.

Vet alle hvor bra du er?

Dorunner hjelper deg å samle inn anbefalinger fra dine fornøyde kunder. Gjennom din bedriftpresentasjon, kan du vise disse for hele verden og gjennom dem vinne flere jobb.

Kjenner du noen dyktige bedrifter som passer hos oss?
Hvis de passerer våre krav og blir medlemmer så får du 500 NOK

Send oss navn og kontaktoppgiftene til firmaet, og hvordan vi kan kontakte deg for utbetaling av pengene. Mail oss på info@dorunner.no