{[ message.text ]}

Å bruke Dorunner er gratis, enkel, sikker og smart

Vi hjelper deg å, helt uten kostnad, få forespørsler fra bygg-, flytt-, catering- og renholdsselskap, og konsulter og andre tjenesteleverandører.

Gjenom vår tjeneste kan du på en enkel måte spare deg for både tid og penger. Fyll i skjemaet her på dorunner.no, så gjør vi jobben og kontakter aktuelle og flinke bedrifter som vil hjelpe deg. Vi sørger for at de kontakter deg i stedet for omvendt. Du slipper å jage og ringe rundt til bedrifter som allerede er opptatt eller uintresserte av å hjelpe deg.

Enten du har hørt gode anbefalinger om f.eks. en håndverker, så er det alltid verdt å slå til flere håndverkere. Dette tillater deg å sammenligne priser og finne ut hva du får for pengene. Muligvis har du hørt at han er billig, men det er ikke alltid dette stemmer.

Det finnes ingen klare regler for hvordan en forespørsel skal være. Den håndverkeren som er sagt å være billig, kanskje ikke sender inn en forespørsel for hele jobbet. Det er viktig å forstå hva som inkluderer i den oppgitte prisen. Husk at prisen på slike håndverkere og deg som forbruker skal være inkludert moms, dette står skrevet i loven. 

Du får ofte det du betaler for. Når du kommer i kontakt med flere forskjellige folk kan du med fordel lære deg om eksempelvis hvilke industristandarder som blir fulgt. Dette gir deg en trygghet. Som med alt bør man være oppmerksom når prisen begynner å bli urimelig lav. Husk at en litt dyrere forespørsel iblant kanutgjøre en mye bedre produkt, for eksempel bedre materiale. 

Selv om du som forbuker alltid har reklamasjonsrett i minst tre år, så er det helt opp til håndverkeren å gi deg en garanti, eller ved å kreve en garanti av deg. Reklamasjonsretten og garantien er ikke samme sak selv om de er i nærheten. Forskjellen ligger hovedsaklig i bevisbyrden.

Slik fungerer Dorunner Anbud

1. Beskriv hva du trenger hjelp med

Vi kontakter lokale leverandører

2. Sammenlign og velg mellom flere leverandører

Les anmeldelser og referanser

3. Få jobben utført av en kvalitetssikret fagmann