{[ message.text ]}

Å bruke Dorunner er gratis, enkel, sikker og smart

Gjennom å sammenligne forskjellige kvalitetssikrede leverandører fra Dorunner, og velge den mest passende forespørselen for ditt jobb,dette betyr at du kan spare mye penger. Dessuten er det super enkelt. Bare følg denne enkle instruksjon...

  1. Du beskriver den jobben du ønsker å få gjort direkte på hjemmesiden. Samtidlig registrerer du også dine kontaktopplysninger slik at våre medlemsbedrifter kan ta kontakt med deg. 
    Vi kommer å lese og vurdere din forespørsel og deretter leter vi etter medlemsbedrifter i ditt område som er egnet til å hjelpe deg med ditt oppdrag.
  2. Du blir deretter kontaktet via e-post og telefon(oftest innen 24 timer) av de bedrifter som er interesserte og kvalifiserte å hjelpe deg med ditt jobb. Få til et møte, eller få forespørsler direkte over telefonen eller e-post(avhengig av jobbens natur). 
    På vår hjemmeside kan du lese beskrivelser om bedriftene og i tilegg andra kunder sine erfaringer og vurderinger om de bedrifter du treffer.
  3. Gjennomgå og sammenlign de leverandører og forespørsler. Velg og bekreft den som føles best sammen med behovene dine(glem ikke å også gi beskjed til andre leverandører at jobben gått til en annen).  

Avtalet er ferdig og du kan ta det med ro med vitenskapen om at du har valgt den mest kvalifiserte og rimelige leverandøren. Når jobben er gjort kommer vi å ta kontakt med deg igjen og be deg dele dine erfaringer av den bedrift som utførte jobben.

 

Er det fortsatt ikke opplagt? Ring oss  21 93 05 62 så forklarer vi mer enn gjerne.

Slik fungerer Dorunner Anbud

1. Beskriv hva du trenger hjelp med

Vi kontakter lokale leverandører

2. Sammenlign og velg mellom flere leverandører

Les anmeldelser og referanser

3. Få jobben utført av en kvalitetssikret fagmann